سازش در ۴۳ درصد پرونده‌های شورا‌های حل اختلاف 

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که بیش از ۴ میلیون فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفته و حدود ۴۳ درصد پرونده‌ها به سازش منجر شده است.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: با بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد که بیش از ۴ میلیون فقره پرونده در شورا‌های حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گرفته و حدود ۴۳ درصد پرونده‌ها به سازش منجر شده است.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی تصریح کرد: ۷ هزار شعبه شورای حل اختلاف، شامل «۹ هزار شعبه روستایی و ۲۳ هزار شعبه شهری» در کشور فعالیت دارند.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه گفت: با توجه به آمار ارائه شده استان قزوین با ۵۴ درصد مصالحه پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف ۱۱ درصد بیشتر از میانگین کشوری عمل کرده است.

وی ادامه داد: امیدواریم برای اجرای قانون در خصوص پرداخت عادلانه حق الزحمه و پاداش اعضای شورای حل اختلاف همکاری لازم از سوی مسئولان صورت گیرد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه بیان کرد: تا می‌توانیم باید در اجرای عدالت و احقاق حقوق مردم و ایجاد صلح و سازش و آشتی بین دیگران تلاش کنیم، زیرا این کار علاوه بر آثار مثبت فراوان اجتماعی، کاهش دعاوی، هزینه‌ها و جلب رضایت مردم را بدنبال دارد.

وی افزود: صلح و سازش باید توام با انصاف و رضایت افراد و طرفین گذشت باشد چرا که قرار نیست این صلح با پنهان شدن واقعیت‌ها و بی انصافی صورت گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی، اظهارکرد: انصاف در صلح و سازش یک شرط اصلی است و باید ابتدا حق مشخص شود و سپس فرد گذشت کند و قرار نیست برای رسیدن به سازش از واقعیت فاصله بگیریم.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف قوه قضاییه همچنین تاکیدکرد: صلح و سازش خوب است، اما قرار نیست برای هر پرونده و یا افراد کلاهبردار و خلافکار از این روش استفاده شود، زیرا صلح و سازش فرمولی دارد که رعایت آن الزامی است و برای رسیدن به آن باید قوی بود تا برقرار شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۸ ۲۲ خرداد ۱۴۰۲
چقدر شاکی از نتیجه و تصمیم شورای حل اختلاف راضی هستند . ابتدا باید حق مشخص شود
آخرین اخبار